Huiswerkbegeleiding Wiskunde in Sint-Andries!

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Bijleskantoor StudieCo voorziet een bijlesleerkracht Wiskunde in Sint-Andries die u met raad en daad kan bijstaan. Onze zorgvuldig geselecteerde bijlesleerkrachten begeleiden u of uw kind om vakinhoudelijk de nodige progressie te maken. De bijlessen in Sint-Andries gaan bij u aan huis door aan de frequentie die u in onderlinge samenspraak met de bijlesleerkracht of studiebegeleider overeen komt.

Bijles Wiskunde is via bijleskantoor StudieCo mogelijk op volgende niveaus:

  • Lager onderwijs
  • Middelbaar onderwijs
  • Hoger onderwijs

Verder is er ook de mogelijkheid om bijles, studiebegeleiding of huiswerkbegeleiding Wiskunde aan te vragen als voorbereiding naar de centrale examencommissie toe. Gespecialiseerde bijlesleerkrachten bereiden u hierin voor om dit traject positief af te leggen.

U bent overtuigd van bijleskantoor StudieCo? U wenst graag zo snel mogelijk bijles of studiebegeleiding op te starten? Aarzel dan niet en vul het formulier aan de onderzijde van de pagina in en een medewerker zal u zo spoedig mogelijk contacteren met een vrijblijvend en transparante prijsofferte voor bijles Wiskunde!