Metend Rekenen

U bent op zoek Bijles en studiebegeleiding Wiskunde  die vooral gericht is op meten en metend rekenen?

Bijleskantoor StudieCo vormt uw ideale partner voor bijles of studiebegeleiding Wiskunde en specifiek het onderdeel meten en metend rekenen. Voor zowel lager, middelbaar als hoger onderwijs kan bijleskantoor StudieCo u een professioneel bijlesleerkracht wiskunde aanbieden die dieper ingaat op het onderdeel meten en metend rekenen, nl: lengte, oppervlakte, inhoud en volume, gewicht, alsook de toepassingen hiervan.

De bijlesleerkrachten van Bijleskantoor StudieCo zijn zowel gericht op het bijbrengen van de juiste studiemethode, alsook het dieper ingaan op het vakinhoudelijke pakket van wiskunde in het algemeen en specifiek de onderdelen van meten en metend rekenen zoals lengte, oppervlakte, inhoud en volume, gewicht, alsook de toepassingen die hierop volgen.

U bepaalt in onderling overleg met de bijlesleerkracht of studiebegeleider wiskunde waar en wanneer de bijlessen of studiebegeleiding door dienen te gaan. Het is perfect mogelijk om bijlessen aan huis te ontvangen, alsook op locatie. De bijles kan op alle niveaus gegeven worden: lager onderwijs (3de leerjaar, 4de leerjaar, 5de leerjaar, 6de leerjaar), maar ook op middelbaar onderwijsniveau.

U bent overtuigd van de diensten van Bijleskantoor StudieCo? U wenst beroep te doen op ons voor een bijlesleerkracht Wiskunde? Aarzel dan niet om het contactformulier aan onderaan deze pagina in te vullen of contacteer ons telefonisch!

5
Gemiddeld: 5 (1 stem)