Bewerkingen

Bewerkingen

U wenst Bijles en studiebegeleiding Wiskunde en specifiek het onderdeel bewerkingen?

Blijkt dat uzelf, uw zoon of dochter moeilijk heden heeft met het vak Wiskunde en specifiek het onderdeel bewerkingen? Of het nu lager, middelbaar of hoger onderwijs is, Bijleskantoor StudieCo kan u bijstaan met een geschikte bijlesleerkracht of studiebegeleider in uw regio.

Onze professionele bijlesleerkrachten kunnen de kennis van bewerkingen bijschaven zoals hoofdrekenen, breuken, optellen en aftrekken, percenten, bruto, tarra en netto verhoudingen,…

Bij bijleskantoor StudieCo kan enerzijds de studiemethode specifiek voor het wetenschappelijk vak wiskunde bijgestuurd worden door een gespecialiseerd studiebegeleider, anderzijds kan het vakinhoudelijk aspect van bewerkingen bijgeschaafd worden op alle onderdelen: hoofdrekenen, breuken, optellen en aftrekken, percenten, bruto, tarra en netto verhoudingen,…

Indien u een vlotte opstart wenst met een professionele bijlesleerkracht of studiebegeleider aarzel dan niet om ons contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of ons kantoor telefonisch te contacteren.

Wij bieden u een zo spoedig mogelijke oplossing om te starten met studiebegeleiding met als doel het verwerven van inzicht in wiskunde.

5
Gemiddeld: 5 (1 stem)